• > Metral uw vertrouwde partner
  • > Voor Metral is een klant voor altijd
  • > Prestaties, veiligheid en respect voor het milieu

ONZE PRODUCTEN

ONTDEK HET GROTE AANBOD PRODUCTEN DAT WIJ LEVEREN

METRAL

METRAL SA is gespecialiseerd in het ontwerp, de fabricage en installatie van machines voor de verwerking en verpakking van bulkgoederen in zakken. Dit gebeurd op basis van jarenlange ervaring en het gebruik van de meest geavanceerde technologieën.

In de loop van zijn lange en succesvolle geschiedenis heeft METRAL passende oplossingen ontwikkeld voor de problemen voorkomend bij product transport, doseren, wegen, verpakken, palletiseren en het verpakken van pallets met gereed product om de stabiliteit te garanderen tijdens het transport.

Vandaag de dag kan het bedrijf, met het gebruik van machines en meer moderne middelen, volledige kant-en-klare systemen ontwerpen en vervaardigen. Daarnaast biedt Metral opdrachtgevers technische oplossingen en aanzienlijke kostenbesparingen, zonder afbreuk te doen aan de efficiëntie en de veiligheid van het bedienend personeel.

In de afgelopen jaren, is METRAL actief betrokken bij alle basis sectoren die materialen produceren welke verpakt worden in zakken.

Een van de belangrijkste voordelen van het werken met METRAL is dat al haar machines binnenshuis gebouwd, geassembleerd en getest worden. Wat resulteert in tijdwinst bij de eindassemblage en gedurende de opstartfase.

Door het ontwerp en de fabricage van cement verpakkingsmachines is het bedrijf erin geslaagd het vertrouwen van de toonaangevende internationale fabrikanten in deze sector te winnen.

VIDEO

SERVICE

TELEFONISCHE ONDERSTEUNING

Een online support service voor een snelle en directe analyse van de toestand van machines die het mogelijk maken en om u direct te helpen met het ...

KWALITEITSCONTROLE

Kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd op de te verwerken materialen (zakken, folie, pallets, enz.) die door de opdrachtgever worden gebruikt. Deze se...

SNELLE EN EFFICIËNTE ONDERDELEN SERVICE

Gegarandeerd en direct beschikbare onderdelen voor alle producten die door Metral zijn geproduceerd.
40 YEARS Tot uw dienst

NIEUWS

Salon Emballage 2012, Paris 19 -22 november

31 / 10 / 2012

Metral will be present in this edition Salon Emballage 2012 in Paris-Nord Villepinte 19 to 22 november. ...

Crta. d'Arbucies, s/n

17400 Breda (Girona)

T. +34 972 160 606

F. +34 972 160 607

info@metral.com

Legal note